Курсант харківського вишу врятував 8-річного хлопчика, якого намагалася втопити матір

Подія сталася на набережній у Вінниці вдень 15 квітня. Майбутній оперативник, курсант 1-го курсу Харківського національного університету внутрішніх справ Артем Макаров, який перебував на лікарняному, повертався з поліклініки, коли на набережній у Вінниці почув дитячий крик та побачив, як жінка штовхає дитину в річку. Занурившись разом із дитиною у воду, жінка намагалася втопити хлопчика.

Як розповіли у ХНУВС, курсант не розгубився, миттєво перескочив через паркан і стрибнув у холодну воду. Він витягнув хлопчика на берег і надав йому першу домедичну допомогу.

У Харкові патрульні врятували чоловіка, який намагався скоїти суїцид

На місце події прибув патрульний наряд поліції, який викликав швидку допомогу. Дитину із сильним переохолодженням шпиталізовали. Його 40-річну мати затримали.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, жінці інкримінують замах на вбивство малолітнього, їй загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

“Пишаємося вчинком курсанта та бажаємо в майбутньому стати професіоналом карного розшуку”, – заначили у поліції Вінничини.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі