Лікарі відкачували 40 хвилин: у Харкові померла дівчина, яка потрапила під трамвай

У харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги померла дівчина, яка сьогодні вдень потрапила під трамвай. У неї були численні тілесні ушкодження, серед яких черепно-мозкова травма та перелом ребер. Цю інформацію Newsroom підтвердили власні джерела.

У Харкові біля трамвайних колій знайшли чоловіка з відрізаною кистю

Нагадаємо, НП сталася сьогодні вдень на вулиці Академіка Павлова. 19-річна дівчина йшла в навушниках та не почула трамвай. Спочатку медики повідомили, що постраждала не отримала серйозних травм, проте потім з’ясувалося, що вона перебуває у важкому стані. Постраждалу відкачували 40 хвилин, але, попри зусилля лікарів, вона померла. Всі подробиці трагедії з’ясовуються.

Раніше в Харкові під трамвай потрапила літня жінка. НП сталася на Московському проспекті. Жінка йшла по пішохідному переходу, ігноруючи заборонний сигнал світлофора. 73-річну постраждалу з травмами голови та тулуба медики доставили в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі