Лобовое ДТП под Харьковом: спасателям пришлось вырезать двоих пострадавших из машины

Сьогодні близько 13:50 у селищі Мала Данилівка Харківського району сталася аварія, в якій постраждали двоє людей. Пасажирам була потрібна допомога рятувальників. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

ДТП за участю позашляховика й Lexus: один з постраждалих помер у лікарні

Раніше інформація про ДТП з’явилася в соціальних мережах. За словами очевидців, Hyundai Tucson і Daewoo Lanos зіткнулися лоб у лоб. На місце події прибули поліцейські, медики та рятувальники. Бійці ДСНС дістали двох постраждалих з Daewoo та передали їх бригаді швидкої допомоги. Пасажирів легковика доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги. Обставини того, що сталося зараз з’ясовуються.

photo_2021-07-22_15-13-17.jpg

Фото: ХС

Нагадаємо, раніше в Харкові в результаті аварії постраждали чотири людини. 29 травня на перехресті вулиць 7 Гвардійської армії та Марфінської зіткнулися Volkswagen Golf і BMW X1. Медики швидкої допомоги госпіталізували водія автомобіля Volkswagen, а також водія і двох пасажирів BMW. На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група поліції, було відкрито кримінальне провадження.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі