Машина з посилками збила дитину: в компанії вибачилися і запропонували купить новий самокат

У Харкові “Нова Пошта” вирішила компенсувати збитки 12-річному харків’янину, який потрапив під колеса службової машини. “Нова пошта” також готова надати потерпілому хлопчикові всю необхідну допомогу. Про це розповіли представники логістичного підприємства.

У Харкові елітний позашляховик збив дитину

Нагадаємо, аварія сталася ввечері 17 жовтня на вулиці Героїв Праці. Дитина хотіла на самокаті перетнути дорогу по пішохідному переходу, але його збила вантажівка MAN. Постраждалого доставили в лікарню.

“Нова пошта” засмучена цією ситуацією, ми приносимо щирі вибачення сім’ї хлопчика і готові надати всю необхідну допомогу для його реабілітації”, – заявили в компанії.

Представники підприємства зв’язалися з близькими потерпілого. За даними НП, школяра лікують безкоштовно. Проте, в компанії готові допомогти йому з реабілітацією, а також запропонували оплатити дитині новий самокат.

 

Держпродспоживслужба планує скасувати штраф у 325 мільйонів харківської “Нової Пошти”

Нагадаємо, раніше “Якіторія” заплатила постраждалим від отруєння понад 200 тисяч гривень. Всього в двох ресторанах отруїлися 90 осіб, серед яких 19 дітей. У них був підтверджений діагноз “сальмонельоз”. Представники мережі з посиланням на Держпродспоживслужбу повідомили, що НС могла статися через недбалість одного з працівників. Однак з’ясувати, хто саме міг порушити санітарні норми, в ресторані не змогли.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі