Машини в кюветі та заметах: у Харківській області рятувальники допомагали автомобілістам

За минулу добу водії чотири рази викликали рятувальників. Про це 20 грудня повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Так, на трасі “Куп’янськ – Шипувате” біля села Кутьківка в сніговий замет потрапило відразу дві машини: легковик Daewoo Lanos та вантажівка ЗІЛ-130. Водії намагалися самостійно виїхати із замету, але не змогли. Рятувальники відбуксирували обидва авто на вільну від заметів ділянку дороги.

Під Харковом рятувальники витягли чоловіка з 15-метрового Яру

В той самий час на слизькій ділянці дороги “Київ – Харків – Довжанський” в межах Ізюмського району автомобіль Mersedes Vito вилетів у кювет. У салоні було дві людини, ніхто не постраждав. Витягнути мікроавтобус рятувальники змогли за допомогою лебідки.

У Лозівському районі водій ВАЗ 2101 застряг біля села Квітневе. Не обійшлося без снігових НП і в Харкові. По вулиці Китаєнка рятувальники відбуксирували вантажівку Renault зі слизької ділянки дороги.

У Харкові копи врятували життя пенсіонерці, у якої стався інсульт

Нагадаємо, раніше в Куп’янському районі Харківської області рятувальники допомогли пенсіонерці, яка перенесла інсульт. 4 травня на гарячу лінію “101” звернулася жінка 1945 року народження та розповіла, що не може самостійно вибратися з дому та погано себе почуває. На місце події виїхав екіпаж пожежно-рятувальної частини. Бійці ДСНС за допомогою спецінструменту зламали двері та знайшли на підлозі місцеву жительку, яка перенесла інсульт. Пенсіонерку передали співробітникам швидкої.

Коментарі