Масові розборки на ХТЗ: біля дитячого майданчика ударили ножем хлопця

Увечері 16 вересня на бульварі Івана Кракача в Харкові була бійка, одному з хлопців завдали ножові поранення. “Місцеві наркомани штрикнули ножем у бік хлопця років 20 і побігли у захід. Швидка, копи, все в повному комплекті. Начебто вже вирахували ці дві сольові голови”, – повідомили очевидці в соцмережах.

У квартирі на ХТЗ знайшли гранату

В учасників конфлікту були бити. За словами місцевих жителів, бійка сталася біля кіосків, поруч з дитячим майданчиком, і розбирання тут трапляються постійно.

У відділі комунікації поліції регіону Newsroom повідомили, що постраждав 26-річний хлопець. Його доставили в лікарню і прооперували. Правоохоронці зареєстрували інформацію про подію і проводять перевірку.

20-річного хлопця вдарили ножем в живіт: поліція підозрює дев’ятикласника

Нагадаємо, раніше 38-річний харків’янин напав з ножем на продавчиню магазину в селищі Мала Данилівка. Чоловік взяв з холодильника пляшку сидру та підійшов до каси, щоб розрахуватися. Коли касир видала йому здачу, він раптово витягнув кухонний ніж і, розмахуючи ним, скочив на прилавок. Через мить він зіскочив зі столу і вибіг з приміщення – забрати виручку не вдалося. Правоохоронці оперативно розшукали грабіжника. Чоловік сидів на лавці у багатоповерхівки, в якій живе. Зловмисника затримали. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 187 (“розбій”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі