Масштабна ДТП під Харковом: у поліції повідомили перші подробиці аварії (Фото)

За попередньою інформацією, в результаті інциденту загинула одна людина, троє — отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

У Харківській області мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: загинуло троє

Сигнал про дорожню подію за участю легкового автомобіля та двох вантажівок біля селища Коротич надійшов на спецлінію 25 січня о 16:34. Дані про аварію внесли до Єдиного журналу обліку заяв та повідомлень. Наразі на місці ДТП працює слідчо-оперативна група.

Доповнюється…

Мікроавтобус збив трьох пішоходів, один з них загинув: винуватець ДТП заплатить півмільйона

Нагадаємо, раніше в Харкові позашляховик протаранив автомобіль та маршрутку. Аварія сталася на вулиці Валентинівській, 35/81. За попередньою інформацією правоохоронців, водій Toyota не врахував дорожню обстановку та не дотримувався безпечної дистанції, тому зіткнувся з автомобілем Peugeot та маршруткою.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі