Матір, підозрювану у вбивстві новонародженого, відправили під домашній арешт

Дергачівський районний суд Харківської області обрав запобіжний захід дівчині, підозрюваній у вбивстві дитини. Малятку було всього два дні від народження. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

У Запоріжжі жінка залишила немовля зі знайомим: дівчинка померла

За даними слідства, ні 18-річна породілля, ні її чоловік не зверталися за медичною допомогою. 25 січня мати задушила дитину, після чого сховала тіло на території двору. Батькові вона заявила, що віддала дитину соцслужбам.

Однак через кілька днів свекруха виявила труп та звернулася в поліцію. Дівчину затримали та оголосили їй підозру за статтею 115 КК України (“Умисне вбивство малолітньої дитини”).

Суд відправив фігурантку під цілодобовий домашній арешт. Прокуратура планує оскаржити це рішення. У разі, якщо вина дівчини буде доведена, їй загрожує до 15 років за ґратами.

Стали відомі подробиці про матір немовляти, тіло якого знайшли біля Харківської багатоповерхівки

Нагадаємо, раніше схожа трагедія сталася в Харкові. У поліцію надійшов дзвінок від 36-річної харків’янки. Вона розповіла, що задушила свого дворічного сина та викинулася з вікна четвертого поверху. Жінка залишилася жива, але отримала переломи ребер та тазу. Під час події у квартирі також був її батько, проте він нічого не чув. За попередньою версією, мотивом її дій могло стати повідомлення лікарів про невиліковне захворювання.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі