Медики швидкої добиралися пішки по снігу, щоб врятувати пацієнтку

25 січня бригаді медиків довелося пройти пішки більше кілометра, щоб допомогти літній жінці. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Інцидент стався в селищі Золочів. Як з’ясувалося, спецтранспорт не може проїхати до місця проживання пацієнтки. Тому співробітникам бригади довелося пішки йти до жінки. Попри це, пацієнтці вчасно надали медичну допомогу.

Фото: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Нагадаємо, раніше під Харковом медики врятували чоловіка, у якого після інсульту зупинилося серце. Прибувши на виклик, фельдшер Наталія Яковлєва та медбрат Роман Нежида діагностували у 70-річного пенсіонера підозру на гострий мозковий інсульт. Під час госпіталізації у чоловіка раптово сталася зупинка серця. Зробивши екстрені реанімаційні дії, медики швидкої допомоги зуміли відновити серцево-легеневу діяльність пацієнта, після чого доставили його в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі