Під Харковом медики врятували чоловіка, у якого після інсульту зупинилося серце

Про це сьогодні повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За інформацією медиків, 2 січня до центру звернувся житель Богодухівського району, який повідомив, що його батько непритомніє.

Харківські медики повернули до життя чоловіка, який повісився

Прибувши на виклик, фельдшер Наталія Яковлєва та медбрат Роман Нежида діагностували у 70-річного пенсіонера підозру на гострий мозковий інсульт. Під час госпіталізації у чоловіка раптово сталася зупинка серця. Зробивши екстрені реанімаційні дії, медики швидкої допомоги зуміли відновити серцево-легеневу діяльність пацієнта, після чого доставили його в лікарню.

У Харківській області медики швидкої допомоги врятували пенсіонерку, яка задихалася

Нагадаємо, раніше харківські лікарі врятували восьмирічну дитину, яка подавилася під час прийому їжі. 8 жовтня надійшов сигнал про чужорідне тіло в горлі неповнолітнього. Прибула на місце події бригада медиків з’ясувала, що хлопчик подавився під час їжі. Лікарі реанімували дитину та доставили її для подальшого надання допомоги в обласну дитячу клінічну лікарню №1.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі