“Мене відмажуть, і я житиму за кордоном”: сестра постраждалого у страшній ДТП розповіла про мажора за кермом

Newsroom вдалося поспілкуватися із сестрою одного із постраждалих у смертельній аварії на проспекті Гагаріна. Як з’ясувалося, у момент зіткнення з легковиком Chevrolet Aveo в автомобілі Infinity знаходився 16-річний водій, його дівчина та ще двоє хлопців.

16-річна Ліза знаходилася на передньому сидінні, 20-річний Михайло Б. та 19-річний Валерій сиділи ззаду. Від удару Михайло вилетів із вікна авто та вдарився головою об рекламний стовп. Зараз він перебуває в реанімації 4 невідкладної допомоги з черепно-мозковою травмою, переломами суглобів та верхніх кінцівок. Про це Newsroom розповіла сестра постраждалого Марія К.

Стріляв по людях і перебуває на умовному терміні: що відомо про водія Infiniti

Дівчина змогла поговорити з братом Михайлом до того, як його госпіталізували до лікарні. Він розповів, що напередодні той перебував з другом та своєю дівчиною. До них під’їхала її подруга Ліза разом із Миколою на Infiniti. Він почав хвалитися машиною, підгазовувати і сказав, що права та авто йому подарували батьки. Компанія погодилася покататися в крутій машині.

За словами сестри, Михайло знімав на телефон усі розмови та те, що відбувається в Infiniti, але після аварії його iPhone вкрали з місця події. “Вчора після ДТП Микола кричав, що його мати пов’язана з прокуратурою, і вона все вирішує, а тато м’ясний олігарх. На місці аварії їх не було. Приїжджав якийсь Колін друг і дружки батьків, які тикали гроші поліції прямо в лікарні”, – розповіла Марія.

Валерій і Ліза також перебувають у реанімації у тяжкому стані. За словами Марії, 16-річна дівчина – із бідної родини, батьки не можуть оплачувати лікування. Сім’я винуватця ДТП на контакт із родичами постраждалих не виходила.

“Хоча це дівчина Колі, він зовсім не поцікавився її станом, весь час кричав поліції: “Хай пішли ви всі на х*й, мене відмажуть, і я житиму за кордоном”, – розповіла Марія. Водій Infiniti відбувся швом на голові.

“Слава Богу, вона була в іншій машині”: ексдепутат міськради спростував інформацію про загибель дружини в ДТП

Нагадаємо, страшна аварія сталася вчора ввечері на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської. 16-річний водій Infiniti летів на червоний і зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці пригоди. Також тяжкі травми зазнали троє пасажирів Infiniti. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). 16-річного водія Infiniti затримали, йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі