Миколу Харківського направлять на психіатричну експертизу — адвокат

Для підтвердження осудності 16-річного водія Infiniti направлять на психіатричну експертизу. Про це сьогодні на своїй сторінці в Facebook повідомив адвокат сім’ї потерпілих у ДТП Масі Найєм.

“Приймемо будь-яке рішення суду”, – мати Миколи Харківського поспілкувалася з журналістами

“Дана експертиза призначається для визначення того, чи міг підозрюваний у момент вчинення кримінального правопорушення усвідомлювати свої дії та управляти ними. Експертиза також повинна встановити, чи страждає фігурант розладами психіки та чи міг хворобливий стан вплинути на його поведінку в момент вчинення правопорушення”, — йдеться в повідомленні.

Резонансна ДТП у Харкові: адвокати розшукали нових очевидців трагедії

Нагадаємо, після аварії, яка сталася 26 жовтня, Миколу Харківського затримали та на 60 діб помістили в СІЗО без права внесення застави. Перед засіданням адвокат підлітка говорила, що він пам’ятає лише удар, а хто перебував того вечора за кермом, сказати не може. У суді представник прокуратури повідомив, що підліток представився іншим ім’ям, назвав іншу адресу проживання, а також намагався самостійно піти з лікарні. Крім того, він подзвонив з туалету швидкої в поліцію і повідомив про викрадення автомобіля.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі