На деокуповані території Харківської області повертається поліція

Про це 9 вересня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“В останні дні ворог збільшив інтенсивність ударів по Харкову та населеним пунктам області. На жаль є жертви серед цивільного населення. Закликаю всіх бути максимально обережними. Активізація окупантів пов’язана насамперед з успіхами ЗСУ, які наразі звільняють територію області”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією Олега Синегубова, українські захисники дуже мотивовані та не залишать противнику жодного шансу.

“Ворог деморалізований і тікає з нашої землі. Ми маємо серйозні успіхи на Балаклійському напрямку та інших напрямках, але зараз говорити про це ще зарано. На деокупованих територіях попереду багато роботи. Поки що триває зачистка, до звільнених населених пунктів повертається поліція та інші служби, відновлюється робота органів державної влади, надається допомога населенню. Найближчим часом розпочнеться відновлення інфраструктури та підготовка до зими”, – зазначив голова Харківської ОВА.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі