На ділянці дороги між Коломаком та Колонтаєвом уклали новий асфальт

В рамках програми президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” будівельники почали у жовтні ремонтувати 13-кілометрову ділянку дороги Т-21-16.

У Службі автомобільних доріг у Харківській області повідомили, що станом на 8 грудня на трьохкілометровій ділянці виконано роботи з улаштування вирівнюючого шару із великозернистої асфальтобетонної суміші – 3,7 км. Також шляховики зробили верхній шар із дрібнозернистої щільної асфальтобетонної суміші на трьох кілометрах траси.

Адмінцентри, амбулаторії та школи: керівник ХОГА розповів, що будують на Харківщині завдяки децентралізації

“На цій ділянці встановлено бар’єрну огорожу, для безпеки дорожнього руху в зимовий період та нанесено тимчасову дорожню розмітку. У планах, крім виконання робіт з основного проїзду, відновити та зміцнити узбіччя, примикання та з’їзди, очистити смугу відведення від порослі, нанести дорожню розмітку та встановити нові дорожні знаки”, – зазначили у САД.

Термін виконання робіт за контрактом – два роки. Цього року у планах відновити три кілометри дороги. Завершити оновлення 13-кілометрової ділянки планують наступного року.

Коментарі