На дорогу через “Барабашово” планують витратити ще 92 мільйони гривень

Про це сьогодні повідомили в Харківському антикорупційному центрі з посиланням на портал електронних закупівель Prozorro.

Управління будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради оголосило тендер на 92 мільйони гривень. Гроші планують витратити на будівництво дороги на ділянці від вулиці Скобелевської до вулиці Об’єднаної.

Окружну дорогу навколо Харкова планують розширити

За даними громадських, раніше комунальники провели кілька тендерів на будівництво магістралі через ринок “Барабашово” на загальну суму 238,8 мільйона гривень. Всі конкурси виграв “Блек Сі Консорціум”.

Велике будівництво: в Харківській області обіцяють відремонтувати 13 доріг

Нагадаємо, перший тендер на будівництво дороги через “Барабашово” виграли партнери олігарха Олександра Ярославського. Контракт вартістю 96 мільйонів гривень від Департаменту дорожнього господарства отримав “Блек Сі Консорціум” (бенефіціари – власники турецького будівельного гіганта “Makyol”). За даними розслідувачів, кінцевими бенефіціарами забудовника зареєстровані п’ятеро громадян Туреччини. Їх партнерами в Україні є група DCH Олександра Ярославського.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі