На Харківщині чиновник погодився співпрацювати з окупантами: чоловікові повідомили про підозру (Фото)

Про це 8 вересня розповіли у прес-службі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, у 2021 році мешканець Вовчанська обійняв посаду керівника відділу культури та туризму у місцевій міській раді. Наприкінці червня цього року чиновник добровільно погодився співпрацювати з російським загарбниками та вступив на посаду так званого “заступника голови військово-цивільної адміністрації Вовчанського району Харківської області”. На сьогоднішній день псевдочиновник продовжує виконувати свої функції.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловіку заочно повідомили про підозру за статтею 111-1 (“добровільне зайняття посади, пов’язаної з виконанням адміністративно-господарських функцій, у незаконному органі влади, створеному на окупованій території”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі