На Харківщині двоє дорожників підірвалися на міні й загинули: САД ініціювала перевірку (Фото)

Служба автомобільних доріг Харківської області розпочала перевірку за фактом загибелі двох працівників, які підірвалися на міні. Про це 13 жовтня повідомили на офіційній Facebook-сторінці прес-служби САД.

“В Ізюмському районі 12 жовтня трагічно загинули двоє дорожників – працівники групи компаній “Автострада”: 28-річний Шведюк Богдан Володимирович та 21-річний Стеценко Олександр Олександрович. Ворожа міна забрала життя двох відважних чоловіків, які у свою чергу повертали життя на деокуповані території Харківщини. Роботи виконувались із дотриманням вимог безпеки. Спочатку працівники ДСНС проводили огляд та розмінування територій, після чого роботу розпочали дорожники. Повну інформацію буде надано після перевірки”, — йдеться у повідомленні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі