На Харківщині директор компанії вкрав гроші для ремонту пошкодженого обстрілом будинку

За даними слідства, у грудні минулого року між Департаментом капітального будівництва ХОВА та підприємством укладено договір щодо капітального ремонту багатоквартирного житлового будинку у селищі Золочів Богодухівського району. Вказаний будинок постраждав торік внаслідок ворожого обстрілу.

Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, директор ТОВ вирішив привласнити бюджетні кошти. Для досягнення своєї злочинної мети підрядник забезпечив виконання вказаних робіт із значно зменшеними обсягами, ніж ті, шо були зазначені в офіційних документах. Після цього він надав замовнику підроблені акти, інформація у яких не відповідала дійсності. 

У Харкові директорка фірми привласнила кошти на ремонт киснепроводу в лікарні

За інформацією правоохоронців, «у кишеню» директора ТОВ надійшло майже 200 тисяч гривень за роботи, які фактично по житловому будинку виконано не було.

До суду направили обвинувальний акт за фактом привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого в умовах воєнного стану, та за фактом службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України). Справу розглядатимуть у Дзержинському районному суді Харкова.

Завдяки принциповій позиції прокуратури обвинувачений повністю відшкодував завдані державі збитки.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі