На Харківщині під час дорожніх робіт підірвалися на мінах і загинули двоє

Про це 13 жовтня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Упродовж доби російські військові обстріляли Вовчанськ, а також населені пункти Чугуївського, Харківського, Куп’янського та Богодухівського районів.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, з пораненнями госпіталізували 62-річного мешканця Ізюмського та 59-річного мешканця Куп’янського районів.

Крім цього, під час виконання дорожніх робіт в Ізюмському районі підірвалися на мінах та загинули двоє чоловіків 28 та 21 років. Також в Ізюмському районі дістали поранення, наступивши на міну, 62- та 55-річні чоловіки.

Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують розмінування області. За добу знешкоджено 523 вибухонебезпечні предмети. Мінна небезпека в області залишається дуже високою

“Вкотре закликаю всіх бути максимально обережними, не заходити на узбіччя доріг і в лісосмуги, не пересуватися в тих місцях, де немає повідомлення про завершення розмінування”, – повідомив Олег Синегубов.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі