На Харківщині під час обстрілу загинув водій швидкої допомоги

Про це 27 вересня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов

Протягом доби російські окупанти масово обстрілювали населені пункти Чугуївського, Куп’янського, Харківського, Ізюмського та Лозівського районів області. Пошкоджено приватні будинки, господарські будівлі, гаражі та магазини.

У Куп’янську внаслідок обстрілів горіли церковна школа, господарська споруда та магазин. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби із пораненнями госпіталізували п’ятьох осіб. Усі вони мешканці Куп’янського району.

У Первомайскому росіяни ракетою вдарили по житлових будинках. На місці прильоту знайдено уламки ракети “Іскандер”. Внаслідок обстрілу загинула 15-річна дівчинка. Під завалами будівель виявили тіла сімох місцевих мешканців.

Сьогодні вранці у Дворічній під час обстрілу загинув водій Центру екстреної медичної допомоги. Чоловік ішов на роботу.

У Вовчанську через обстріл горів гаражний кооператив та приміщення м’ясокомбінату. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У Харківському районі внаслідок обстрілу горів дачний будинок.

Розмінування території регіону триває. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 906 вибухонебезпечних предметів.

На лінії зіткнення продовжуються бойові дії. Ворог обстрілює позиції наших військових та прилеглих населених пунктів. ЗСУ своїм вогнем завдають ворогові відчутних втрат.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі