На Харківщині співробітник телеканалу виготовляв листівки для російських військових

Правоохоронці оголосили підозру 60-річному харків’янину за фактом колабораційної діяльності, що виразилось у здійсненні інформаційної діяльності у співпраці із державою-агресором, спрямованої на підтримку держави-агресора та її збройних формувань (ч. 6 ст. 111-1 Кримінального кодекску України). Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, художник-постановник одного з місцевих телеканалів Харківщини виготовляв у себе вдома листівки із зображенням символіки «Z» та триколору російського прапора. Крім того, чоловік зберігав у себе вдома радянську та антиукраїнську літературу і книгу колишнього президента-втікача Януковича.

Харків’янин розповсюджував листівки через свою доньку, яка проживає в РФ. Вона надсилала російським міністерствам «творіння» свого батька для розповсюдження серед військових РФ та незаконних збройних формувань «ЛНР» та «ДНР». Встановлено, що посадовці Кремля віддячили харків’янину за «підтримку» та підняття «бойового духу». Колаборанта викрили за місцем його проживання.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі