На полі дитячої футбольної академії “Металіст” поновилися тренування

На головному стадіоні Харкова триває реконструкція. Зараз робочі активно відновлюють VIP-прибудови Західної трибуни та прилеглу до неї території, а також поля Академії футболу “Металіст”. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “жовто-синіх”.

Ярославський розповів про плани з відродження “Металіста”

У фоє першого поверху прибудови вже укладають плитку для підлоги та монтують комунікації. На 3-му поверсі підлогу застеляють новим ковроліном, а на 4-му – роботи поступово підходять до внутрішнього оздоблення приміщень. Крім того, триває ремонт у ложах SKYBOX стадіону.

Біля трибун укладають нову плитку та демонтують чергову ділянку старої бруківки.

 

На великому полі Академії футболу “Металіст” юні спортсмени оцінили якість газону останнього покоління від фірми Desso Sports Systems. Також йдуть останні приготування перед запуском двох мініфутбольних майданчиків і проводиться укладання штучного покриття на верхніх полях.

У Харкові збірна України розгромила футболістів з Кіпру

“Зараз стадіон “Металіст” докладає всіх зусиль для того, щоб Харків у найближчому майбутньому провів матч за Суперкубок УЄФА, в якому зустрінуться переможці Ліги чемпіонів і Ліги Європи”, – відзначили в пресслужбі “жовто-синіх”.

Нагадаємо, раніше депутати харківської облради передали стадіон “Металіст” у комунальну власність. Згідно з рішенням, спортивний комплекс по вулиці Плеханівській, 65 можна використовувати лише за призначенням і відчуження у приватну власність він не підлягає.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі