На Харківщині судитимуть чоловіка, який будучи п’яним за кермом пропонував патрульним хабар

Влітку в місті Первомайський патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Skoda Octavia», за кермом якого перебував водій у стані алкогольного сп’яніння. Це підтверджувалось характерним запахом з його ротової порожнини, порушенням координації рухів і порушенням мови. Чоловік і сам підтвердив, що знаходиться у нетверезому стані.

Поліцейські встановили, що водій сів за кермо у стані алкогольного сп’яніння не вперше: у березні цього року його було визнано винуватим за ст. 124, ч. 1 ст. 130 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

У Харкові п’яний водій, який скоїв ДТП, пропонував патрульним $200 хабаря

Аби уникнути відповідальності, водій став пропонувати патрульним 5тисяч гривень хабаря, а почувши відмову, став підвищувати «ставки» спочатку до 10, а потім і до 20 тисяч гривень.  Патрульні відмовились від одержання неправомірної вигоди і викликали слідчо-оперативну групу районного відділу поліції для документування корупційного злочину.

Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, наразі до Первомайського міськрайонного суду направлено обвинувальний акт стосовно 42-річного чоловіка за фактом пропозиції надати неправомірну вигоду службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі