У мерії розповіли про стан дітей, які потрапили в смертельну ДТП

У Харкові медики озвучили подробиці про дітей, які сьогодні вижили в аварії за участю таксі. Малюки двох та трьох років зараз знаходяться в лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Про це повідомили в пресслужбі мерії з посиланням на заступника головлікаря Андрія Соцького.

На трасі зіткнулися іномарки: загинула дитина, двоє чоловіків – у лікарні

Нагадаємо, ДТП сталося сьогодні близько 08:50 на Окружній. KIA виїхав на зустрічну смугу, де врізався в машину таксі Toyota Camry. Обидва водії та пасажирка другого автомобіля загинули на місці. Вижити вдалося тільки двом дітям, які перебували на задньому сидінні.

У хлопчика діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, забій мозку та перелом стегна. У його сестри медики виявили переломи обох ніг. Стан малюків оцінюють як стабільно важкий, за їх життя ведуть боротьбу лікарі.

photo_2022-01-12_10-43-56.jpg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше Червонозаводський районний суд Харкова виніс вирок водієві мікроавтобуса, який збив на смерть дитину на Драгомирівській. У 2018 році Mercedes Sprinter збив семирічну дівчинку, що грала на стоянці біля супермаркету “АТБ”. Від отриманих травм постраждала померла на місці. Під час розгляду підозрюваний визнав провину. Суд засудив водія до семи років позбавлення волі, а також на три роки заборонив йому керувати транспортними засобами після звільнення.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі