На Харківщині впродовж доби на мінах підірвалися шестеро людей

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Протягом доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Харківської області вздовж лінії зіткнення та кордону з РФ у Куп’янському, Ізюмському, Чугуївському та Харківському районах.

Внаслідок ударів пошкоджено житлові будинки, господарські будівлі та об’єкти інфраструктури. У Куп’янську поранення отримав 11-річний хлопчик, у Чугуївському районі з пораненнями госпіталізовано 65-річну жінку.

“На звільнених територіях області дуже висока мінна небезпека. Минулої доби на мінах підірвалися шість мирних жителів. Двоє людей підірвалися на авто в Дергачівському районі, ще двоє – в Ізюмському та двоє – у Чугуївському. Усіх госпіталізовано з пораненнями. Закликаю всіх мешканців звільнених територій бути максимально обережними. Уникайте узбіччя доріг, лісосмуг і другорядних доріг. Пересувайтеся лише там, де вже проведено розмінування”, – йдеться у повідомленні.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі