На Харківщині жінку засудили за вбивство співмешканця, який її душив

Красноградський районний суд Харківської області ухвалив вирок у справі про перевищення меж необхідної самооборони. Місцева мешканка захищалася від співмешканця, який її душив. Про це стало відомо із Єдиного реєстру судових рішень.

Захищався і зарізав чоловіка, який нападав на нього: вбивцю випустили із зали суду

Нагадаємо, конфлікт стався 18 серпня 2021 року. П’яний чоловік побив свою співмешканку і намагався задушити. У відповідь нетвереза ​​жінка схопила ножа і двічі вдарила його в груди. Від отриманих поранень потерпілий помер.

Під час розгляду фігурантка повністю визнала провину. Вона розповіла, що конфлікт між ними почався ще в гостях, де інша жінка звинуватила її співмешканця у приставаннях. У таксі чоловік хапав її за горло і бив по обличчю, а вдома спробував задушити.

Забив до смерті, а потім підпалив: мешканця Харківської області заарештували за вбивство співмешканки

За словами підсудної, співмешканець не раз її бив. Мати вбитого розповіла, що її син після служби повернувся із психічним розладом.

За вбивство у разі перевищення меж необхідної оборони жінку засудили до 1,5 років позбавлення волі з роком умовно. Вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі