Імперія, Ліліт і Рожден: як у 2021 році називали дітей у Харківській області

З початку року в нашому регіоні найпоширенішими іменами для хлопчиків стали Максим, Олександр і Михайло, а дівчаток найчастіше називали Софіями, Маріями й Аннами. Про це розповіли в Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

У Харківській області за пів року уклали понад чотири тисячі шлюбів

Втім, багато батьків вибрали не настільки поширені варіанти. Серед новонароджених дівчаток є Есфіль, Дара, Ая Вікторія, Пенелопі, Ліліт, Кармель, Вірсавія, Марія Раффаеле, Жан Інес Людмила, Жюлі Роуз Виктуар, Луїз Ноемі Саша, Татія, Забава, Імперія, Арніка та Ха Ві.

Крім того, у 2021 році в Харківській області зареєстрували хлопчиків з іменами Міран, Анрі, Нарек, Брендон, Латіф, Яхван, Куонг Кіонг, Рожден, Арес Олексій, Уго Рафаель, Бйорк, Шон-Тунг, Абубакр, Ітан і Лайд.

У Харківській області 15 дівчат домоглися укладення шлюбу до повноліття

Всього в нашому регіоні свої відносини узаконили 5818 пар. Для порівняння – в Донецькій області уклали майже 3,5 тисячі шлюбів, а в Луганській – відсвяткували 1137 весіль. Всього на сході України понад 14 тисяч сімей з початку року стали батьками. У Харківській області за цей час народилися 7512 дітей.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі