На ХТЗ спасатели нашли снаряд в гаражном кооперативе

В Індустріальному районі Харкова виявили боєприпас часів Другої світової війни. Рятувальники вивезли його за межі міста і підірвали. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Снаряд на шкільному дворі: силовики евакуювали 555 осіб

21 жовтня під час земляних робіт на вулиці Граківській, 2 власники гаражів виявили снаряд калібром 100 міліметрів. На місце події викликали вибухотехніків, які вилучили боєприпас, а пізніше знищили його на спеціальному майданчику. Бійці ДСНС також оглянули прилеглу територію, але інших снарядів не знайшли. В результаті пригоди ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі жінки, яка заявила про вибухівку, закладену у ЗВО. Фігурантка не назвала навчальний заклад, але заявила, що він знаходиться поруч зі станцією метро “Пушкінська”. Силовики встановили, що мова йшла про НТУ “Харківський політехнічний інститут”. Поліцейські оглянули територію університету, але не знайшли боєприпасів або вибухових речовин. Пенсіонерку засудили до позбавлення волі на два роки з роком умовно.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі