На Каскаді зіткнулися три авто: за кермом BMW була співробітниця поліції

У Харкові правоохоронці розслідують обставини ДТП з трьома постраждалими. Всі водії отримали забої. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними поліції, аварія сталася о 07:30 на вулиці Клочківській. 36-річна жінка за кермом BMW не впоралася з керуванням та виїхала на зустрічну смугу. Там вона врізалася в автомобілі ВАЗ-2110 та Volkswagen Transporter. Обставини події з’ясовує слідчо-оперативна група.

У Харківському Telegram-каналі “Труха” з’явилася інформація про те, що за кермом BMW була співробітниця поліції Ірина П.

Згідно з декларацією за 2020 рік, жінка з таким ПІБ працює інспектором патрульної поліції. Однак в УПП нам повідомили, що вона давно не є їх співробітницею.

За даними Newsroom, зараз харків’янка працює в Головному управлінні поліції. Втім, в “главку” заявили, що у них немає інформації про можливу участь їх співробітниці в аварії. У пресслужбі ДБР нам розповіли, що поки те, що трапилося кваліфіковано як адміністративне правопорушення, тому Держбюро ним не займається.

Фото: Труха

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі