На Куп’янському напрямку збільшилася “сіра зона”, військові укріплюються — Синєгубов

ЗСУ дають гідну відсіч ворогу в Куп’янському районі, жодний населений пункт не перейшов під контроль ворога. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

“Ми чітко розуміємо, хто проти нас стоїть, на яких позиціях. На сьогодні ми не втратили жодних позицій. Лише збільшилася “сіра зона”, розширилося поле битви і, відповідно, стало більше військ, у тому числі наших. Відбувається більше артилерійських дуелей. Саме тому ми проводимо евакуацію цивільних. Але жоден населений пункт ми не втратили”, – зазначив Олег Синєгубов.

Евакуація частини Куп’янського району потрібна для забезпечення безпеки населення

Він також зауважив, що постійно триває робота над укріпленням оборонних рубежів Харківщини. Так, минулого року було побудовано кругову оборону міста Харків, далі роботи просувалися відповідно до деокупації населених пунктів області. 

“Укріплення посилюється відповідно до тих загроз, які ми потенційно бачимо на Лиманському, Куп’янському напрямку. Побудова фортифікаційних споруд – це наразі для нас один із пріоритетів, тому що маємо по максимуму сприяти українським військовим. Це стосується обороноздатності всієї нашої території”, – наголосив Олкг Синєгубов.

Нагадаємо, днями Уряд спрямував 911,5 млн із резервного фонду для посилення оборонних рубежів Харківщини.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі