На Київщині 18-річний батько вбив свою дитину через плач

Батько смертельно вдарив немовля, бо не зміг заспокоїти: на даний час він перебуває під вартою

Подія сталась в одному із сіл Київської області. Фігуранту загрожує до десяти років ув’язнення.

Повідомлення про смерть дитини надійшло до поліції від медиків. До місця мешкання родини негайно прибула слідчо-оперативна група Білоцерківського управління поліції Київщини.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Київщини, 18-річний батько немовляти намагався ввести слідство в оману: фігурант розповідав, що в смерті доньки нібито винні медпрацівники, які напередодні виписали дружину разом з дитиною з медичного закладу після лікування пневмонії у немовляти.

У Харкові поліцейські вилучили дитину у нетверезої матері (Фото)

Правоохоронці з’ясували, що в день трагедії дружина вийшла в магазин, а чоловік залишився вдома з дитиною. Коли дівчинка почала плакати, батько вдарив її. Після проведення судово-медичного дослідження стало відомо, що дівчинка померла через завдану травму голови.

Слідчі оголосили фігуранту підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 30 діб.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі