На Одещині судитимуть організовану групу наркоторговців (Фото)

На Одещині судитимуть 4 членів організованої злочинної групи, які налагодили масштабну схему збуту амфетаміну та PVP.

Слідством встановлено, що четверо мешканців Чорноморська організували розгалужену мережу розповсюдження наркотиків та психотропів оптовими та роздрібними партіями на території Одещини.

Вони збували “товар” шляхом так званих “закладок” за допомогою низки Телеграм-каналів, а також під час особистих зустрічей з перевіреними покупцями.

Для популяризації свого “бізнесу” та збільшення потоку клієнтів, співучасники також створили сайт, який адмініструвався організатором злочинної схеми.

У ході слідства задокументовано понад 30 епізодів збуту обвинуваченими психотропів та наркотиків.

ДБР завершило розслідування щодо правоохоронців з Харківщини, які вимагали гроші в наркозалежних

Протиправну діяльність організованої групи правоохоронці припинили у березні цього року. Під час проведення обшуків виявлено та вилучено понад 4,7 тис. фасованих згортків для “закладок” з канабісом, амфетаміном та PVP, пакувальні матеріали, електронні ваги, банківські карти, кошти в іноземній валюті, мобільні телефони та чотири автомобілі.

Також вилучено цілий склад зброї, зокрема 2 пістолети Макарова, 22 набої різного калібру, 5 гранат, реактивна протитанкова граната РПГ-18, ножі.

Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин на “чорному ринку” складає орієнтовно понад 1 млн гривень.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників УКР ГУ НП в Одеській області.

Коментарі