На сайті президента з’явилася петиція: просять відібрати мандат у всіх депутатів від ОПЗЖ

На сайті президента Володимира Зеленського в розділі петицій з’явилася петиція, в якій викладено вимогу відібрати у всіх депутатів від Партії ОПЗЖ мандати.

“Представники ОПЗЖ ще до початку повномасштабного вторгнення активно пропагували “русский мир”, неодноразово відвідували москву та зустрічалися з представниками російської влади” – сказано в підписі до петиції.

Привласнив понад дев’ять мільйонів гривень: у Харкові судитимуть депутата від ОПЗЖ (Фото)

Автор петиції, народний депутат Олексій Гончаренко, пропонує позбавити всіх депутатів від цієї партії, яка в Україні вже заборонена рішенням РНБО та суду, мандатів.

“24 серпня 2022 року я подав у Раду постанову про позбавлення мандата всіх депутатів з ОПЗЖ. Необхідно терміново виносити її на голосування і позбавляти зрадників мандатів. Тому ми разом з громадськістю просимо Президента звернутися до Верховної Ради щодо негайного розгляду постанови. Зрадників не повинно бути в українському парламенті” – написав він.

Депутати від ОПЗЖ: хто з харків’ян відсиджується під час війни в Монако (Відео)

Для того, щоб президент розглянув петицію, вона повинна набрати 25 тисяч голосів. Станом на середину дня 17 листопада її вже підписали майже 10,5 тисячі осіб.

Коментарі