На підтримку збірної харківський “Металіст 1925” вийде на поле в футболках із написом “Героям Слава”

Відповідну заяву сьогодні опублікували на офіційному сайті “жовто-синіх”.

Напередодні першого матчу в рамках Євро-2020 харківський футбольний клуб “Металіст 1925” підтримав Українську асоціацію футболу.

“На знак солідарності з УАФ на завершальний матч Першої ліги проти “ВПК-Агро” гравці харківського “Металіст 1925” вийдуть в футболках з написами “Слава Україні”, “Героям слава” та гербом України”, – йдеться в повідомленні футбольного клубу.

Харківський “Металіст одна тисячі дев’ятсот двадцять п’ять” покинув легіонер з Нігерії

Варто зазначити, що 6 червня президент Федерації футболу України Андрій Павелко представив нову форму Української національної збірної з футболу. На них зображений контур нашої країни та написи “Слава Україні” і “Героям Слава”.

Екстренер харківського “Металіста 1925” очолив клуб з Грузії

Після цього депутат з РФ Дмитро Свищев заявив, що УЄФА має заборонити збірній України виступати в такій формі. 10 червня Союз європейських футбольних федерацій зажадав від української збірної з футболу прибрати написи з футболок. 11 червня на своїй сторінці в Facebook президент Української асоціації футболу Андрій Павелко повідомив, що за результатами онлайн-засідання виконкому УАФ одноголосно затвердив офіційний футбольний статус гасел “Слава Україні” та “Героям слава”.

Нагадаємо, першу половину сезону “Металіст 1925” завершив на п’ятому місці. Харків’яни здобули сім перемог, зазнали чотирьох поразок і стільки ж разів зіграли внічию.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі