На Південному вокзалі відкриють пункт масової вакцинації

У медпункті залізничного вокзалу “Харків-Пасажирський” найближчим часом почне працювати пункт щеплень. Про це сьогодні повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

За її словами, послуга почне працювати, як тільки комп’ютер в медпункті підключать до системи HELSI.me.

Чиновниця також розповіла, що за минулу добу в Харкові від коронавірусу прищепили близько семи тисяч осіб.

У Харківській області за добу померли троє пацієнтів, вакцинованих від коронавірусу

“У пунктах вакцинації є AstraZeneca, Pfizer і трохи вакцини CoronaVac. Чекаємо надходження CoronaVac, тому що він став популярний серед людей. Поки отримуємо невеликими партіями, і все відразу проколюємо”, – розповіла віцемер.

Харківські медики врятували після клінічної смерті хвору на COVID-19

Всього в Харкові працюють 34 пункти вакцинації в міських поліклініках, а також в територіальних центрах Немишлянського й Індустріального районів і в амбулаторії на вулиці Доватора в Новобаварському районі. Також щонеділі, з 10:00 до 18:00, центри масової вакцинації проти COVID-19 працюють у торгових центрах “Україна”, “Дафі”, “Аве Плаза”, “Караван”.

Нагадаємо, раніше тимчасово виконуючий обов’язки голови Харківської облдержадміністрації Олександр Скакун повідомив, що захворів коронавірусом і пішов на лікарняний. Чиновник написав, що відчуває себе нормально, хоча медики діагностували “важку форму ковіда”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі