На реконструкцію перехрестя біля станції метро “Київська” планують витратити понад 1,5 мільярда гривень

Про це сьогодні повідомили в Харківському антикорупційному центрі.

За даними громадських діячів, у проєкті бюджету Харкова на 2022 рік передбачили будівництво транспортної розв’язки на перехресті вулиць Шевченка, Матюшенка та Моїсеєвської. На виконання робіт загалом планують витратити понад 1,5 мільярда гривень.

Харківські тепломережі планують витратити на закупівлю смартфонів 760 тисяч гривень

У ХАЦ зазначають, що наступного року на будівництво об’єкта планують виділити 129,4 мільйона гривень. За інформацією антикорупціонерів, у березні цього року Управління будівництва, ремонту та реконструкції Харківської міської ради уклало договір на 55 мільйонів гривень з фірмою “Міжнародний проєктний інститут”. За умовами угоди, за цю суму підприємство зобов’язане розробити проєктно-кошторисну документацію об’єкта на перехресті вулиць Шевченка, Матюшенка та Моїсеєвської.

У Харкові після урочистого відкриття спортмайданчика на її ремонт виділили три мільйони

Нагадаємо, раніше КП “Центральний парк культури та відпочинку імені Горького” також оголосило тендер на поставку новорічних декорацій. В оголошенні про проведення торгів, опублікованому на порталі публічних закупівель Prozorro, сказано, що на конструкції, що світяться, планують витратити 4 мільйони 570 тисяч гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі