На трасі в Харківській області зіткнулися “Газель” і бензовоз, є загиблий

Аварія сталася 15 червня біля села Первомайське Куп’янського району.

Як повідомили Newsroom в пресслужбі ДСНС у Харківській області, на трасі Чугуїв-Куп’янськ зіткнулися бензовоз і “Газель”. Від лобового зіткнення перше авто з’їхало в кювет, а друге перевернулося на трасі.

Водій “Газелі” від отриманих травм помер на місці, другого шофера доставили в лікарню. Зараз на місці працюють оперативники, які встановлюють обставини події.

photo5350324375506761139.jpg

“Нам повідомили про цей факт, через три години фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій поїдуть на місце, щоб витягнути тіло загиблого водія з автомобіля, зараз потреби знаходитися там немає, оскільки тривають слідчі дії”, – розповів Newsroom начальник сектора зі зв’язків зі ЗМІ Головного управління ГС НС у Харківській області Євген Василенко.

У Харкові зіткнулися два автомобілі таксі (Фото)

Нагадаємо, раніше рятувальники допомогли водієві, якого після зіткнення з відбійником затиснуло в авто. Аварія сталася 27 травня на трасі Харків-Дніпро. Автомобіль Оpel на великій швидкості врізався у відбійник. Прибувши до місця аварії, рятувальники з’ясували, що водія легковика затиснуло в салоні. За допомогою спецінструменту чоловіка витягли з автомобіля та передали медикам швидкої допомоги.

Коментарі