Начальник Харківського управління СБУ закликав виключити нардепа Куницького з правоохоронного комітету Ради

Начальник Управління Служби безпеки України в Харківській області Роман Дудін просить виключити народного депутата Олександра Куницького з парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності після порушення ПДР в центрі Харкова. Про це Дудін заявив сьогодні на нараді, присвяченій дотриманню законодавства у сфері дорожнього руху, передало “Суспільне”.

Народний депутат з Харкова не вказав у декларації кредит у шекелях на 2,3 мільйона гривень

“Він порушив правила дорожнього руху саме на тому перехресті, де сталася ДТП з Зайцевою. По-моєму, це вже верх цинізму. Як звичайний виборець я звертаюся, щоб розглянути перебування вказаної особи в зазначеному комітеті. Здається, що людина, яка постійно порушує правила дорожнього руху, не може розповідати правоохоронцям про те, як вони повинні боротися саме з такими порушниками”, — сказав начальник облСБУ.

Зеленський про Куніцького: людина з подвійним громадянством не може бути депутатом

Нагадаємо, нардепа Олександра Куницького на Porsche Panamera зупинили на початку вулиці Сумської за порушення рядності. Нардеп попросив перенести розгляд справи про адмінпорушення, оскільки поспішав. В управління патрульної поліції з’явився адвокат Куницького з клопотанням про перенесення справи на наступний день. Патрульні вбачають у діях водія Porsche порушення за ч. 1 ст. 122 Кодексу про адмінпорушення, що передбачає 340 гривень штрафу.

Пізніше Куницький виклав у своєму Instagram відео, де він знайомиться з матеріалами та просить розглядати справу без його участі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі