Російські окупанти на камеру розстріляли українського бійця (Відео)

Росіяни, які прийшли зі зброєю в руках на наші землі вже навіть не приховують свої воєнні злочини, відкрито викладаючи в мережу відеозаписи з показовою стратою українських полонених. На доданому відео наш захисник, докурюючи цигарку, прямо в обличчя загарбникам, безстрашно сказав “Слава Україні”, після чого був розстріляний.

Відео воєнного злочину армії рф опублікував Ігаль Левін на своєму каналі в Telegram.

“Строго 18+! Цей текст міг бути українською, але я спеціально напишу російською. Я хочу, щоб мої передплатники в Ізраїлі, Азербайджані, Казахстані, Грузії, та інших країнах теж це побачили та прочитали. Український солдат, докурюючи останню цигарку, вимовляє “Слава Україні” перед розстрілом російськими окупантами. Висновків ніяких не буде, моралі теж. Буде тільки технічне нагадування: русофобія це не питання фобії, це питання гігієни та виживання”, — пише офіцер Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін.

“Хочу жити”: майже 10 тисяч окупантів побажали здатися в український полон

Відеозапис містить NSFW та не має цензури у вигляді часткового замилювання кадру, тому ще раз нагадуємо про чутливий зміст матеріалу: дане відео містить в собі сцени насильства та нецензурні вирази. Відео не рекомендується до перегляду особам, які не досягли повноліття або зі слабкою психікою.

Коментарі