Нацполіція розкрила організаторів інтимного бізнесу у Харкові (Фото)

Національна поліція України розкрила злочинну спільноту, яка в організований спосіб займалась створенням та утриманням борделів у місті Харків. Поліцейські затримали шістьох осіб, включаючи організатора цієї діяльності.

У результаті спільної спецоперації відділу міграційної поліції, внутрішньої безпеки та слідчих поліції Київщини були зібрані докази причетності фігурантів до створення і діяльності так званих салонів, що надавали інтимні послуги. Організатором зловмисної групи був місцевий мешканець, який контролював діяльність мережі борделів та охорону закладів. Підтримку у його злочинному підприємстві надавали дві жінки, відповідальні за адміністративну сторону та рекламу, а також особи, які здійснювали трансфер повій до клієнтів.

За попередніми даними, борделі розміщувалися у звичайних квартирах, а замовлення на послуги приймались через месенджер “Telegram”. За годину послуги повії брали по 150 доларів США, а нічний сеанс коштував до 800 доларів США. При цьому 50% заробітку залишалося у повій, а решта переходила до організаторів.

21-річна дівчина з Київщини продавала жінок у сексуальне рабство за кордон (Відео)

Фігурантам оголошено про підозру за статтями Кримінального кодексу України, включаючи створення або утримання місць розпусти та звідництво, сутенерство або примушування до заняття проституцією, а також створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній.

Правоохоронці також здійснили обшуки та вилучили матеріальні докази у фігурантів справи. За такий вид злочинної діяльності, учасникам зловмисної спільноти загрожує до 12 років позбавлення волі.

Прокурори Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону здійснюють процесуальне керівництво у цій кримінальній справі.

Коментарі