Надувні човни ДСНС і мішки з піском у метро: у Харкові готуються до удару стихії

У Харкові готуються до можливого розгулу стихії. На станціях метрополітену заготовили мішки з піском, а в різних службах створені оперативні бригади для ліквідації НС. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

Київ затопило: люди плавали на дошках для серфінгу

За даними чиновників, місто готове до негоди. Визначено бригади, які будуть займатися розпилом і вивезенням дерев, що впали, ліквідацією можливих ламань на електротранспорті, розчищенням дорожніх колодязів.

“Представники ДСНС повідомили, що підготовлена ​​техніка, надувні човни та інше спорядження, яке може знадобитися в разі негоди. У кожному районі працюватимуть чергові”, – розповіли в мерії.

Негода в Харківській області: понад 5,5 тисяч людей залишилися без світла

Нагадаємо, Харків уже пережив сильний потоп трохи понад рік тому. Тоді за добу в місті випало більше місячної норми опадів. В результаті були затоплені ділянки проспекту Гагаріна, вулиць Клочківської, Маршала Рибалко, Молочної. Винахідливі харків’яни вирішили скористатися ситуацією і в одному з дворів “вийшли у плавання” на надувному матраці. На перетині Коцарської та Дмитрівської рівень води піднявся настільки, що автомобіль ВАЗ понесло течією та кинуло на припаркований Audi. В районі Горбатого моста змило тротуарну плитку, а на “Барабашово” злива затопила велику кількість магазинів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі