Напав з ножем на вулиці та поранив у шию: суд виніс вирок жителю Харківської області

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області. За даними слідства, в червні 38-річний житель Люботина в стані алкогольного сп’яніння зробив зауваження компанії молодих людей, які йшли вулицею, шуміли та слухали музику. Під час конфлікту фігурант забіг у свій будинок, взяв ніж, наздогнав компанію та вдарив ним одного з хлопців в шию. Прибулі на місце події медики надали допомогу потерпілому.

У Харкові п’яний батько чотирирічної дитини напав на лікаря швидкої: медик потрапив до лікарні

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (“замах на вбивство”). Суд визнав жителя Люботина винним і засудив його до 10 років позбавлення волі. Під час суду фігурант не визнав свою провину. Чоловік повідомив, що у нього не було мети вбивати перехожого. На цей час вирок не набув чинності, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

Вдарив ножем брата, який не давав грати на комп’ютері: поліція затримала підозрюваного

Нагадаємо, раніше в Харківському Mcdonald’s жінка вдарила суперницю ножем. За інформацією правоохоронців, інцидент стався в Закладі на Московському проспекті. За версією слідства, між двома харків’янками сталася сварка на грунті ревнощів, в результаті 33-річна громадянка кілька разів вдарила опонентку ножем в область живота. Наразі постраждала знаходиться в лікарні, її життю нічого не загрожує. За підозрою у скоєнні злочину силовики затримали 25-річну жінку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі