Нардеп “привітав” Путіна знаменитою піснею харківських ультрас

Парламентарій з “Європейської Солідарності” Олексій Гончаренко своєрідно привітав російського лідера, якому сьогодні виповнюється 69 років. Нардеп заспівав відому пісню харківських ультрас з трибуни Верховної Ради. Відеозапис він опублікував в своєму Telegram-каналі.

Двоє харківських нардепів виступили проти відсторонення спікера Дмитра Разумкова

“Сьогодні у нас в світі є іменинник. Звуть його Володимир Путін. Давайте в перший раз разом скажемо і нагадаємо цьому імениннику, Володимиру Путіну, на весь світ – українську народну пісню. До речі, з Харкова. Давайте її нагадаємо і скажемо – Путін .. . “, – заявив Гончаренко, після чого з трибун долинуло” Х *** о!”.

 

 

 

Нагадаємо, хіт харківських ультрас вперше прозвучав у 2014 році. Після цього пісню виконували на “Металісті”, НСК “Олімпійському” і інших аренах країни. Кричалка звучить як під час матчів національної збірної, так і на поєдинках різних футбольних клубів. У 2016 році “Путін – х *** о” виконали також французькі і британські фанати.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі