Стало погано у вагоні: у Харкові на станції метро помер чоловік

У Харкові на станції метрополітену “Академіка Барабашова” помер чоловік. Пасажиру стало погано у вагоні, після чого йому намагалися надати допомогу. Про це повідомили очевидці в міському Telegram-каналі ХС.

Хлопець, який впав на рейки в метро, перебуває у важкому стані

“Його витягнули на платформу та намагалися відкачати, але, на жаль, безуспішно”, – розповіли свідки того, що сталося.

У пресслужбі Харківського метрополітену підтвердили інформацію про те, що трапилося. Сьогодні о 09:53 одному з пасажирів стало погано у вагоні поїзда. Чоловіка винесли на платформу станції “Академіка Барабашова” та викликали швидку допомогу. Однак прибулі медики лише констатували смерть. Зараз у підземці очікують спецтранспорт для вивезення тіла.

“Все завалено тілами”: у Харкові родичі померлих чекають черги на кремацію до 10 днів

Нагадаємо, раніше в харківській підземці помер пасажир. За словами свідків, на платформі станції метро “Площа Конституції”, біля ескалатора, чоловікові раптово стало погано. Як розповів кореспонденту Newsroom прессекретар КП “Харківський метрополітен”, прибулі на місце події медики швидкої допомоги о 15:10 констатували смерть 75-річного пасажира.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі