Наркозакладнику з Харкова суд дав 7 років тюрми

Суд у Полтаві визнав винним 44-річного чоловіка в незаконному придбанні, зберіганні наркотичних засобів з метою збуту та незаконному збуті наркотичних засобів, вчиненому повторно. Фігуранту призначили 7 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, раніше чоловік вже неодноразово мав проблеми із законом і отримав декілька судимостей, у тому числі за крадіжки і грабежі. Цього разу він вирішив заробляти на життя в якості наркокур’єра, розкладаючи закладки з наркотиками по Харкову.

Встановлено, що в березні 2021 року чоловік придбав в інтернеті пакунок, всередині якого містився метадон, розфасований по згортках і загорнутий в обгортку від цукерок, щоб замаскувати вміст. Ці згортки зловмисник розкладав по місту та в подальшому надсилав координати і фотографії покупцям.

Вже наприкінці березня 2021 року чоловіка викрили правоохоронці. У ході огляду у нього було вилучено декілька закладок з метадоном.

Під час судового розгляду обвинувачений свою вину не визнав. Він повідомив, що придбав наркотик для особистого вживання і не мав на меті збувати метадон. Щоправда, звідки в його телефоні повідомлення з координатами місць схованок, чоловік пояснити зміг.

Наразі триває строк на апеляційне оскарження вироку.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі