Народні депутати обговорюють, як навести порядок на дорогах у Харкові

У Харкові почалося виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, присвячене безпеці на дорогах. Нардепи обговорюють питання забезпечення безпеки дорожнього руху та удосконалення законодавства.

Микола Харківський визнав свою провину під час допиту – юрист

Захід проходить у навчально-бібліотечному корпусі Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого. Частина депутатів беруть участь у засіданні в режимі відеоконференції. Крім нардепів, до обговорення приєдналися генпрокурор України Ірина Венедиктова, начальник Управління СБУ в Харківській області Роман Дудін та представники Держбюро розслідувань.

Депутати мають намір включити до порядку сесії ВР законопроєкт Про внесення змін до Кримінального кодексу України, які посилять відповідальність за порушення ПДР. Також планують подати на розгляд парламенту зміни щодо терміну позбавлення права керувати транспортними засобами.

ДТП на проспекті Науки: водія залишили в СІЗО, але збільшили заставу

Нагадаємо, з початку року в Харківській області сталося понад десять тисяч ДТП. В результаті аварій 165 людей загинули, а 1485 – отримали травми різного ступеня тяжкості. У МОЗ вважають, що число жертв могло б бути меншим при виконанні простих правил: якби люди пристібалися ременем безпеки, використовували світловідбиваючі елементи та не пили за кермом.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі