Населені пункти Харківщини під обстрілом: постраждалі об’єкти та поранена жінка (Фото)

Протягом 24 годин окупанти активно обстрілювали населені пункти Харківщини, що призвело до значних руйнувань та поранень серед мирного населення.

У селі Петропавлівка Куп’янського району були пошкоджені об’єкт цивільної промисловості, приватний будинок та господарчі споруди.

В селі Івашки Богодухівського району постраждала будівля ферми, а в місті Вовчанськ були пошкоджені навчальний заклад та приватні житлові будинки.

Нові жертви та руйнування внаслідок ракетного удару на передмісті Дніпра (Фото)

Внаслідок обстрілу села Першотравневе Ізюмського району пошкоджений приватний будинок, а також травми отримала 74-річна жінка.

Вранці 4 червня окупанти знову обстріляли місто Вовчанськ, що призвело до пошкоджень адміністративної будівлі, будинків та господарських споруд.

Село Гур’їв Козачок Богодухівського району стало мішенню танкового обстрілу, в результаті чого пошкоджена будівля Будинку культури.

На місцях подій оперативно працювали слідчі, експерти та вибухотехніки для збору доказів та встановлення обставин обстрілів. Правоохоронні органи вже розпочали кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення законів та звичаїв війни.

Коментарі