Погодилися працювати з окупантами: двом мешканцям Луганської області повідомили про підозру у колабораціонізмі (Фото)

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

За даними слідства, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну депутат Марковської селищної ради погодилася на співпрацю з окупантами. Вона зайняла псевдопосаду “заступника голови адміністрації Марківського району ЛНР”. Другий підозрюваний — житель міста Рубіжне, який раніше був депутатом Рубіжненської міської ради від проросійської партії, вступив на посаду так званого “виконувача обов’язків заступника голови адміністрації Сватівського району ЛНР”.

Нині псевдокерівники виконують доручення глави “ЛНР” зі створення незаконних структур на тимчасово окупованих РФ територіях.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Фігурантам повідомили про підозру за статтею 111-1 (“колабораціонізм”) КК України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі