“Не могла вона цього зробити”: завідуюча дитсадка розповіла про матір загиблої дитини

Ще в п’ятницю дворічний малюк відвідував найближчий до будинку дитячий садок. Співробітники дошкільного закладу дуже добре відгукуються про матір хлопчика та всю родину і не вірять в те, що жінка могла задушити власну дитину.

“Для нас це жах. Сім’я дуже хороша. Не могла вона цього зробити”, – запевняє Newsroom завідуюча дитсадка №199 Альбіна Фоменко.

У Харкові опублікували фото з квартири, де жінка задушила сина

Цього тижня хлопчика в ясла не приводили, бо він прихворів.

“У понеділок вихователь зателефонувала матері поцікавитися станом дитини. Вона сказала, що трохи притримає сина вдома, тому що він трохи кашляє”, – розповіла Альбіна Фоменко.

Завідуюча припустила, що можливо, у дитини сталася аспіраційна асфіксія, перекриття дихальних шляхів, після чого мати злякалася та зважилася на суїцид.

“Вона як орлиця над орлятком. У них десять років не було дітей. Вона обожнювала дитину”, – підкреслила завідувачка дитсадка.

За її словами, інформація, що мати виховувала хлопчика одна, неправдива. Батько теж приходив в дитсадок за сином, приходив і разом з матір’ю. “Сім’я дуже хороша”, – запевняють педагоги.

У Харкові мати задушила 10-річного сина та наклала на себе руки

Нагадаємо, сьогодні близько четвертої ранку 36-річна харків’янка зателефонувала в поліцію та повідомила, що вбила власну дитину, після чого вистрибнула з вікна четвертого поверху. Жінка вижила і зараз перебуває в реанімації з численними переломами. У квартирі правоохоронці знайшли пояс від халата і підозрюють, що мати задушила свого сина.

Сім’я не перебувала на обліку соцслужб. Правоохоронці також перевіряють інформацію про невиліковне захворювання матері, яке могло спровокувати її на такий вчинок. Кримінальне провадження відкрили за статтею”умисне вбивство”.

Сусіди також добре відгукуються про жінку, кажуть, що вона спокійна і турботлива мати. Тато хлопчика зараз нібито перебуває на заробітках за кордоном.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі