“Не висловив своєї позиції щодо агресії РФ проти України”: Кирила Кернеса усунули з посади голови фракції

Сьогодні на засіданні фракції “Блок Кернеса – Успішний Харків” депутати більшістю голосів усунули від виконання обов’язків голови фракції Кирила Кернеса. Про це 6 жовтня повідомили на офіційній сторінці “БКУХ” у Facebook.

У повідомленні йдеться, що основною причиною для усунення стало те, що з початку війни Кирило Кернес жодного разу не висловив своєї позиції щодо військової агресії росії проти України, а також з 24 лютого самоусунувся від керівництва фракцією. Крім цього, депутати партії “Блок Кернеса – Успішний Харків” заявили про недотримання Кирилом Кернесом фракційної дисципліни.

Замість Кирила Кернеса керівником фракції обрали його заступника Віталія Панова.

Також депутати партії проголосували за виключення із фракції депутатів Альберта Кононенка, Павла Столбового та Володимира Святаша.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі